Pressrum

Följ kurser.se

Skype öppnar för nya inlärningssätt

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2017 09:00 CEST

Under förra året intresserade sig över hundra tusen personer för att gå språkkurser*. Språk fortsätter vara något som alla har nytta av att lära sig, både för arbete och fritid. Nu behöver du heller inte sitta i skolbänken för att lära dig ett nytt språk – få undervisning över Skype.

Människor idag lever efter ett hektiskt schema och är väldigt uppbokade. Vilket innebär att det varken finns tid eller vilja att ta sig till en fysisk skola. Att lära sig något nytt på distans däremot, har aldrig varit mer populärt. Under 2016 fick distanskurser stora mängder visningar på kurser.se.

I Lingueos språkkurser via Skype får du undervisning av lärare i datorn och du studerar på distans. På deras hemsida beskriver de sig själva som:

– Lingueo strävar efter att göra språkinlärning mer tillgänglig och utbredd genom att utveckla en mer prisvärd läroplattform. Detta ger ett bredare spektrum av människor möjlighet att lära sig många olika språk. Lingueo vill ständigt vara innovativa när det kommer till språkinlärning, vilket gör lärandet mer underhållande, målinriktad och motiverande.

*Statistik från kurser.se 

Kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och en samlingsplats för runt 400 kursarrangörer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.