Pressrum

Följ kurser.se

Det här vill svenskarna göra i höst

Pressmeddelande   •   Okt 17, 2016 11:42 CEST

Under hösten är det nystart för många. Skolan börjar, nytt jobb, idrottssäsongen drar igång och andra aktiviteter har startdatum. Hösten är också ett tillfälle när fler vill hitta en ny hobby. I höst vill de flesta ägna sig åt Dans, Hantverk eller Musik & Sång*.

Att dansa sig fram är populärt år efter år, så även i höst. Framförallt är det pardansen bugg som lockar många och även den tekniskt svåra baletten. I hantverkskategorin är kurser inom keramik och glas omtyckt såsom det textilahantverket. Inom musik är det många som vill lära sig spela gitarr, piano eller ta sånglektioner. En uppåtsving har också dj-kurser fått.

Många upptäcker även kurser inom Kropp & Hälsa som kan vara en effekt av att många släpper hälsotänket under sommaren. Ämnet som ständigt är en samhällsdebatt och hela tiden finns med i vår vardag. Flera föräldrar vill också aktivera sina barn främst genom barndans och med musik eller teater.

* Statistik från kurser.se 

Kurser.se är Sveriges största söktjänst för fritidskurser och en samlingsplats för runt 400 kursarrangörer.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.